گروه ورزش|شهرآرانیوز: سازمان لیگ به دنبال برگزاری دوباره مسابقات فوتبال است؛ در همین راستا حیدر بهاروند درباره برگزاری ادامه مسابقات لیگ برتر در فصل جاری این جملات را به زبان آورده است: «ما چند برنامه مختلف داریم که بتوانیم مسابقات را در فصل جاری برگزار کنیم. فکر هم میکنم بتوانیم لیگ را برگزار کنیم و به پایان برسانیم؛ البته امکان دارد اتفاقاتی بیفتد و تغییراتی در شکل مسابقات داشته باشیم که بعداً اطلاعرسانی میکنیم.»
وی درباره اینکه احتمال دارد مابقی مسابقات لیگ به صورت متمرکز برگزار شود، گفت: «یکی از پیشنهادها همین است که اگر وقت نکنیم، احتمال دارد مسابقات متمرکز باشد. این هم نوعش متفاوت است که مثلاً بازیها کجا باشد یا چند تیم در هر شهر باشد. انشاءالله برنامهریزی کردیم و منتظریم ببینیم چه اتفاقاتی میافتد تا کدام برنامه را اجرا کنیم.»
رئیس سازمان لیگ بیان کرد: «ما به دنبال این هستیم که لیگ برتر را به پایان برسانیم و قهرمان را مشخص کنیم. به هر حال قهرمان لیگ، نایبقهرمان و قهرمان جام حذفی باید فصل بعد در آسیا بازی کنند. ما چند برنامه آماده کردیم تا مسابقات را برگزار کنیم.»
بهاروند درباره سرنوشت جام حذفی نیز گفت: «این مسابقات مشخص نیست. منتظریم ببینیم چه اتفاقی میافتد. انشاءالله اتفاقات خوبی برای کشور بیفتد و همانطورکه جنگ پیش میرود، این جنگ به مردم دنیا نشان داده ایران کجاست و یکتنه مقابل استکبار جهان ایستاده است. انشاءالله این جنگ با پیروزی ایران تمام میشود و ما هم قطعاً لیگ را برگزار میکنیم.»
وی در پایان اظهار کرد: «لیگهای پایینتر هم پیشبینی کردیم. آن مسابقات را هم حتماً برگزار میکنیم؛ چون لیگهای ما به هم وصل است.»